MAMA HOME2STAY MUSLIM MELAKA

Host
Rohaya Adam
Title
MAMA HOME2STAY MUSLIM MELAKA
Location
Malacca
Price
$ 47.04
  • Type House
  • Rent Type Entire home
  • Bathroom 2 Bathroom
  • Bedrooms 4 Bedrooms
  • Guest 12Peoples

Property Description

Pening kepala nak Pilih HOME2STAY MUSLIM MELAKA ke? ? Hotel ke? ?

Kenapa perlu memilih home to stay / guest house sebagai tempat penginapan?
[removed] Meh sini saya bagi sebabnya.


Perancangan penting perlu dibuat untuk tempat penginapan khususnya jika anda berkeluarga besar yang menghadiri sebarang majlis keraian di luar kawasan.

Beberapa perkara perlu dipertimbangan kenapa anda harus menginap di home to stay .

??BAJET
Cuba anda bayangkan sekiranya anda berkeluarga besar yang melebihi 10 orang dan memutuskan untuk menginap di hotel, kos penginapan akan melibatkan kos yang besar. Takkan nak sumbat ramai-ramai dalam 1 bilik semata-mata nak dapatkan rate under budget kan.
Sebagai contoh :
Satu bilik dengan kadar RM150 semalam. Jika bilangan ahli keluarga seramai 10 orang tidak termasuk anak-anak, anda mungkin memerlukan 5 bilik dengan kadar RM150 x 5 = RM750, itu kalau semalam … kalau [removed]!?????????
Home2stay Muslim Melaka serendah RM130 SEMALAM AJE U [removed] 4 BILIK [removed]

?RUANG
Ruang home to stay selalunya lebih besar dan selesa. Bak kata orang “buat lah macam rumah sendiri”. Pergerakan anak-anak kita pun lebih selesa memudahkan mereka bermain, beriang ria dan bebas [removed]

??????KEMUDAHAN
Mungkin ada yang menggangap kemudahan di home to stay tidak standing dengan kemudahan yang tersedia di hotel, tapi rasanya kami pemilik home to stay akan sedaya upaya menyediakan kemudahan asas walaupun tidak standing hotel.
Bab parking contohnya, tak payah nak park jauh-jauh bagai, depan rumah dah terbentang khas untuk parking kereta tuan puan.

???????????????OK apalagi meh beritahu saudara-mara,kawan-kawan,jiran-jiran kalau nak ke Melaka meh booking Home2stay Muslim Melaka… selagi rate promo CUTI SEKOLAH tengah ada ni.


HOME2STAY MUSLIM MELAKA KAMI TERLETAK 5KM RADIUS KE BANDAR MELAKA.

Price Variation

  • Price
    $ 47.04 / per night (for entire home)
  • More than 7 nights Price
    $ 39.98 / per night (for entire home)

Cancellation Policy

Flexible: Full refund 1 day prior to arrival

Location

Amenities

  • Kitchen
  • TV
  • Free Parking on Premises
  • Air Condition
  • Refrigerator
  • Heating
  • Kettle
  • Hangers
  • TV
  • Heat
  • Air Condition
  • Kitchen

House Rules

  • Suitable for children (2-12)
  • Suitable for infants (under 2)