Homestay Lumut Perak

Host
Adha M Esa
Title
Homestay Lumut Perak
Location
Lumut,Perak,Setiawan
Price
$ 70.56
  • Type House
  • Rent Type Entire home
  • Bathroom 3 Bathroom
  • Bedrooms 4 Bedrooms
  • Guest 10Peoples

Property Description

Jom tinggal di Homestay Lumut Perak.

Anda tercari2 homestay utk percutian?
Last minute holiday planning?
Suka tengok anak2 happy?
Nak mandi swimming pool tapi x suka campur dgn org lain? .
Kami ada penyelesaiannya! Hubungi kami Casa Homestay Lumut utk tempahan!
.
Kenapa memilih Homestay Lumut ?
.
Rumah baru siap. Anda seolah2 merasmikan rumah sendiri. Segalanya segar.
.
? Kedudukan strategik. Homestay ni dekat sgt dengan tempat2 tarikan pelancongan lain, kiranya, balik mandi2 kt Teluk Batik tu, boleh sambung mandi swimming pool kat rumah pulak. 5 minit ke Teluk Batik, Jeti Lumut, JUSCO, TESCO, Bandar Manjung. Kalau nak stay cni, tapi pergi balik hari ke Cameron Highland, Taiping, Kuala Kangsar, Ipoh, semuaaa tempat ni dalam 1jam 30 minit hingga 2 jam driving. BERBALOI!
.
? Kolam mandi bersaiz 12 x 6 kaki. Bukan saja anak2 boleh mandi, mak pak pun boleh terjun sama!, * tapi hati2 la ye.. kolam tak dalam hihi..
.
Hiasan moden. Rasa macam duduk dalam hotel tapi bukan! Sebab ruang besar, boleh ketuk2 bilik sebelah, ada dapur macam rumah.. hotel x dapat semua ni tauuu.. Korang akan rasa macam ala2 duduk dlm Casa Impian Eric tuh hehe..
.
Aircond di semua bilik tidur. Sekarang ni wajib bilik tidur ada aircond. Anak2 pun dah pandai demand panas, nak tidur dlm aircond. Kalau x selesa mcmn nk tidur kannn?
.
Katil double di 3 bilik dan Super King di bilik master. Kami sediakan bantal tambahan untuk keselesaan pengunjung, boleh la bwk toto sendiri yek
.
Kemudahan tambahan seperti tv, peti ais, 2 helai tuala setiap bilik, sabun mandi, microwave, toaster, cerek, periuk nasi elektrik, induction cooker. .
Guarded, air-conditioned and fully furnished modern double storey cluster house with 4 bedrooms, 3 WC and above ground 12ft x 6ft swimming pool. CBD and attractive places nearby ideal for family vacation or outstation.

Price Variation

  • Price
    $ 70.56 / per night (for entire home)
  • Holiday Price
    $ 58.80 / per night (for entire home)
  • Weekend Price
    $ 58.80 / per night (for entire home)
  • More than 7 nights Price
    $ 94.08 / per night (for entire home)
  • More than 30 nights Price
    $ 23.52 / per night (for entire home)

Additional Charges

  • Allow guest more than capacity
    Yes ($ 2.35(per person) (Extra)

Cancellation Policy

Flexible: Full refund 1 day prior to arrival

Location

Amenities

  • Kitchen
  • TV
  • Free Parking on Premises
  • Air Condition
  • Refrigerator
  • Pool
  • Kettle

House Rules

    No House Rules Found.