One step forward! Meeting bersama MOTAC

WhatsApp Image 2017-05-09 at 9.33.52 PM (1)

Pihak MyCribBooking telah membuat langkah kedepan pada 9 Mei 2017, tarikh ini merupakan satu lonjatan kepada MyCribBooking. Aplikasi serta wajah baru laman web MyCribBooking diterangkan dan dibincang bersama Kementerian Pelancongan dan Kebudayaan Malaysia serta partner kami iaitu Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (MCMC).

Meeting tersebut berlaku untuk membincangkan perihal aplikasi mobile dan online banking di wajah baru laman web kami yang bertujuan untuk menjadi one stop center bagi homestay, kampungstay, kereta sewa, aktiviti menarik, pakej pelancongan dan tempat yang menarik.

Aplikasi mudah alih ini dibina bertujuan untuk membantu memudahkan pelancong tempatan dan luar negara untuk mencari, menempah dan membayar secara online. Di samping itu, turut membantu anak-anak tempatan mengiklankan servis atau unit homestay serta kampungstay mereka di platform kami.

Tambahan lagi, pengusaha servis dan homestay dan kampungstay dapat memanfaatkan aplikasi kami dengan urusan pengurusan booking dan pembayaran yang mudah.

Dengan ini, aplikasi mudah alih online booking kami akan menjadi One Stop Center bagi perihal pelancongan yang pertama di Malaysia!

Program Smart Community di bawah Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia (MCMC) akan menjadi keutamaan. Kawasan - kawasan ini adalah Pulau Langkawi, Lahad Datu, Kemaman, Putrajaya dan Lundu.

OBJECTIVE

Comment