Tercari-cari homestay yang budget tetapi menarik ? Pada hari ini, kami akan listkan beberapa homestay murah malaysia yang berharga RM 150 dan ke bawah. Jika anda sudah merancang percutian dengan bajet yang rendah, list ini pasti sesuai dengan rancangan percutian anda. Jangan ingatkan hotel-hotel berbintang sahaja mempunyai kemudahan dan ruang yang luas, homestay-homestay budget ini juga mampu memberikan anda keselesaan yang hampir sama seperti hotel-hotel berbintang. Walaupun berharga murah tetapi homestay – homestay ini lengkap dengan kelengkapan seperti aircond, televisyen, kelengkapan dapur dan sebagainya. Homestay - homestay ini juga milik orang tempatan dan dijamin sesuai untuk seisi keluarga.

Diharap list ini dapat membantu para pencari homestay yang berbudget murah sama ada yang berseorangan, bersama teman ataupun anda seorang backpackers.

1. Sanah Indah Homestay Kangar, Perlis - RM 150 per mlm (Klik di sini untuk keterangan lanjut)
sanai1 sanai2
2. Mercer Studio Damansara Perdana - RM 150 per mlm (Klik di sini untuk keterangan lanjut)
mercer1 mercer2
3. Chalet Cikgu Mersing, Johor - RM 65 per mlm (Klik di sini untuk keterangan lanjut)
cikgu1 cikgu2
4. Homestay UiTM iCity Shah Alam - RM 65 per mlm (Klik di sini untuk keterangan lanjut)
icity1 icity2
5. Cosy Homestay Ranau, Sabah - RM 70 per mlm (Klik di sini untuk keterangan lanjut)
cosy1 cosy2  
Jangan tunggu lama-lama, mari tempah di MyCribBooking
  Untuk melihat senarai homestay lain yang murah boleh lawati homepage MyCribBooking 1. Layari halaman utama MyCribBooking. (Link boleh didapati di link di atas) 2. Di homepage, masukkan destinasi anda di ruangan search yang tertera "Where do you want to go". Contoh seperti Johor, Bahru. 3. Pilih tarikh check in dan check out. Anda boleh memilih tarikh melalui kotak kalendar yang pop out setelah anda klik. 4. Masukkan bilangan guest dan tekan Search 5. Di page seterusnya anda boleh mengerakkan slider Price Range mengikut bajet anda. 6. Anda juga boleh memilih option lain seperti bilangan bilik, bilingan bilik air dan sebagainya.

Comment